mandag den 9. januar 2012

de Radikale og islam i danske børnehaver

kilde: uriasposten
"5-årig måtte ikke tegne sig selv med drenge – nu “tegnede hun kun sig selv med tørklæde”
Fra Sappho – Muslimer i børnehaven: Pædagogens beretning.
“Sappho blev for nyligt kontaktet af en kvinde, der har arbejdet halvandet år i en børnehave i København. Hun forbeholder sig retten til at forblive anonym, men vi har mødt kvinden og kender hendes rigtige identitet. …

Kunne man som pædagog mærke forskel på, om børnene kom fra et dansk hjem eller et muslimsk hjem?
Der var store forskelle. For det første var der sproget, som de etniske børn ikke mestrede lige så godt som de danske børn. Men det meste var nok adfærden. Muslimsk opdragelse er sådan, at børn får meget vide rammer, det gælder især drengene.
De muslimske forældre gik også meget op i hvad der var “rigtig” drenge- og pigeadfærd, altså hvilke lege de måtte lege, hvordan og med hvem de måtte lege osv. … Jeg kan… huske en pige på fem år og hendes lillebror på tre, som gik i børnehaven.
Fordi de var søskende, var det tydeligt, hvor stor forskel der var. Drengen måtte alt, endda bestemme over sin søster og han sladrede til forældrene, hvis søsteren havde gjort noget, forældrene ikke ville have. Det er frygteligt at se den form for hetz mod pigerne blandt så små børn.
Jeg kan huske en dag, hvor søsteren kom i børnehave i rigtig dårligt humør. Jeg spurgte hende, hvad der var galt, og hun fortalte, at hun dagen før havde lavet en tegning af en pige og en dreng.
Faderen var blevet meget vred og havde sagt, at hun ikke måtte tegne sig selv sammen med drenge, og desuden skulle hun fra den dag af forberede sig på snart at skulle gå med tørklæde.
Fra da af tegnede hun kun sig selv med tørklæde og blev aldrig helt så fri og glad som hun havde været før. Men i det hele taget kunne man tydeligt mærke forskel på kønnene.
Piger fik hurtigt hele denne tunge skyldfølelse på sig, mens drengene var meget frembrusende, voldelige og befalende i deres adfærd.”
*****

kilde: DR

Bødskov: Udfordring trods ny udlændingelov

Regeringen vil afskaffe det omdiskuterede pointsystem for familiesammenføringer og satse på danskundervisning.
I sit bud på en ny udlændingepolitik lægger regeringen op til et brud med den tidligere regerings omdiskuterede krav til familiesammenføringer, heriblandt pointsystemet, som afskaffes helt.

- Vi vil bidrage til samling og ikke skabe splittelse som dele af den nuværende politik gør det. Udlændingepolitikken skal fremme integrationen Danmark, siger justitsminister Morten Bødskov.

- Pointsystemet har vist sig at være bureaukratisk og en hindring for, at almindelige velfungerende familier kunne bliver sammenført, hvilket brede kredse af dansk erhvervsliv også har kritiseret, siger han.

Bødskov erkender, at der fortsat vil være store integrationsudfordringer i forhold til at fastholde unge i uddannelsessystemet og på arbejdsmarkedet.

- Vi fastholder en robust og retfærdig politik. Grundlaget består af 24-års-reglen og tilknytningskravet og så ind med skærpet fokus på danskundervisningen. Udspillet er første skridt på vejen mod bedre integration, siger han.

Ifølge Bødskov er forslaget mestendels en tilbagevending til den udlændingepolitik, der gjaldt frem til sommeren 2011.

Her blev den tidligere regering enig med Dansk Folkeparti om en række stramninger, ifølge Bødskov som betaling for en række forringelser af velfærden.

Mens Venstre er imod lovforslaget, ser både Konservative og Liberal Alliance ifølge Politiken positivt på dele af forslaget. Regeringen har allerede et flertal i hus med Enhedslisten, men Bødskov lægger op til et bredt forlig.

- Jeg er meget tilfreds med, at Liberal Alliance og Konservative er positive, og jeg håber, at vi kan nå en bred aftale i Folketinget.

- Jeg er glad for at se, at der er borgerlige partier, der kan se at det DF fik igennem, det var at var at gå alt for langt. Jeg synes, at det er vigtigt, at vi har en udlændingepolitik, der er funderet bredt i Folketinget, siger Bødskov.

Forslaget sendes i høring mandag og kan være færdigbehandlet i løbet af foråret.
citat slut
*****
lad os tage den igen :
Vi vil bidrage til samling og ikke skabe splittelse som dele af den nuværende politik gør det. Udlændingepolitikken skal fremme integrationen Danmark, siger justitsminister Morten Bødskov.
Hvordan kan man som etnisk dansk politiker hade Danmark så meget ?
Hvordan kan man som etnisk dansk politiker være så blind og døv overfor det der sker i samfundet ?
3 danske politikere der hader Danmark
3 danske politikere der ignorerer religiøs undertrykelse i danske børnehaver
 
 
En religion der hader frihed

Ingen kommentarer:

Send en kommentar